סילבסטר כבדי עוף צרובים

סילבסטר כבדי עוף צרובים

תיאור המתכון

כבדי עוף צרובים עם טחינה וסלסה חמוציות

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל חומרי הסלסה, ומניחים בצד.
מכינים טחינה: מערבבים טחינה גולמית, מעט מים מעט מיץ לימון ומלח, לקבלת טחינה קרמית ולא נוזלית מידי.
צורבים את הכבדים על מחבת עם מעט שמן זית, מלח ופלפל, עד לדרגת העשייה הרצוייה (מומלץ מידיום)
על צלחת מסדרים טחינה, מעליה מסדרים את הכבדים ומעליהם את סלסת החמוציות.
בתיאבון
המתכון מתאים ל-4 מנות קטנות.

הערות

באדיבות השף צדוק לביא מסעדת סולט

המתכון באדיבות
מסעדת SALT - סולט הירקון 136, פינת גורדון 2, תל אביב הצג טלפון