סילבסטר קרפצ'יו דג ים

סילבסטר קרפצ'יו דג ים

תיאור המתכון

קרפצ'יו דג ים עם ארטישוק ויוגורט באדיבות השף שרון כהן, מסעדת שילה

מרכיבים

אופן ההכנה

מסדרים את פרוסות הדג הדקות על הצלחת צמודות זו לזו. זורים מלח, מניחים הפיזור- עגבניות, זיתי קלמטה ויוגורט. לפני צירוף הארטישוקים רצוי לחרוך אותם כמה שניות (במסעדה משתמשים בברנר).
מנחים את הארטישוקים על גבי הדג, מטפטפים מעט שמן על הארטישוקים , מתבלים בשמן זית ומיץ לימון, מניחים את עלי הזעתר, פרוסות הצי'לי וגרידת הלימון.
ניתן להוסיף בהגשה מעט עלי רשאד.

הערות

באדיבות השף שרון כהן, מסעדת שילה

המתכון באדיבות
מסעדת שילה בן יהודה 182, תל אביב הצג טלפון