סמבוסק גבינת עיזים
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסמבוסק גבינת עיזים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- לבצק
- •500 גר' קמח
- •5 גר' שמרים
- •10 גר' סוכר
- •240 מים
- •90 שמן זית
- •10 מלח
- למילויי:
- •200 גר' גבינת עיזים גולמית
- •2 פלפלים קלויים, מקולפים וקצוצים
- •כף עלי זעתר קצוצים
- •כף פירורי פנקו
- •מלח ופלפל
- 2 עגבניות מגורדות בפומפייה מתובלות בשמן זית, לימון ומלח.
- מלפפון חמוץ במלח פרוס גס
אופן ההכנה
לבצק: מערבבים את כל המרכיבים, מוסיפים את השמן והמים ולשים במלוש (ניתן גם ביד) עד לקבלת מסה אומוגנית
למילויי: מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת מסה אומוגנית ומתקנים תיבול.
מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים וממלאים אותו בתערובת המילויי של גבינת העיזים ומקפלים לצורת חצי עיגול, סוגרים היטב.
מחממים בסיר שמן ומטגנים את הסמבוסק, מוצאים את הסמבוסק ומגישים לצד סלסת העגבניות והמלפפון החמוץ.
המתכון באדיבות
|
מסעדת ברטי
קינג ג'ורג' 88, תל אביב
הצג טלפון
072-2512950
|