מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סילבסטר פילה בקר צלוי

סילבסטר פילה בקר צלוי

סילבסטר פילה בקר צלוי

תיאור המתכון

פילה בקר צלוי עם פטריות יער מוקפצות

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה הפילה: מתבלים את נתחי הפילה במלח, פלפל, תימין, שום ושמן זית. צולים במחבת פסים במשך כ-3 דקות מכל צד, מוציאים ומניחים במגש אפייה. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס. ומכניסים את הפילה לצלייה של 10 דקות – זכרו כי המידה המומלצת בפילה בקר היא מדיום לא יותר.

הכנת הפטריות: מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את פרוסות הבצל והשום. מוסיפים את עלי התרד ושאר הפטריות. מקפיצים במשך 5-4 דקות נוספות – עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב. מסירים מהאש ומגישים עם נתח פילה הבקר.

הערות

באדיבות השף צ'רלי פדידה מסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון