מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> ראש השנה: פטוציני ברוטב רימונים וגבינת פקורינו

ראש השנה: פטוציני ברוטב רימונים וגבינת פקורינו

ראש השנה: פטוציני ברוטב רימונים וגבינת פקורינו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לראש השנה: פטוציני ברוטב רימונים וגבינת פקורינו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר מים רותחים עם מלח גס מכינים את הפסטה ומניחים בצד.
מוציאים את הגרעינים מהרימונים, מרסקים במעבד מזון ומסננים. סוחטים את הרימונים במסחטת מיץ ומחברים יחד עם מיץ הגרעינים.
במחבת ממיסים חמאה, מוסיפים את השמנת ואת גבינת הפקורינו, מערבבים, מבשלים עד קבלת רוטב חלק.
מוסיפים פנימה את מיץ הרימונים, מרתיחים רתיחה קלה וטועמים. שופכים מעל לפטוצ'יני ומקשטים בגרעיני רימונים ועלי בזיליקום