ראש השנה: פטוציני ברוטב רימונים וגבינת פקורינו
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30 דק'
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לראש השנה: פטוציני ברוטב רימונים וגבינת פקורינו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 ק''ג פסטה פטוצ'יני ביצים טרייה
- 2 רימונים בשלים חצויים
- 200 גר' גבינת פקורינו צעירה
- 1/3 כוס שמנת
- 50 גר' חמאה
- עלי בזיליקום לקישוט
- לטיבול: מלח, פלפל, סוכר
אופן ההכנה
בסיר מים רותחים עם מלח גס מכינים את הפסטה ומניחים בצד.
מוציאים את הגרעינים מהרימונים, מרסקים במעבד מזון ומסננים. סוחטים את הרימונים במסחטת מיץ ומחברים יחד עם מיץ הגרעינים.
במחבת ממיסים חמאה, מוסיפים את השמנת ואת גבינת הפקורינו, מערבבים, מבשלים עד קבלת רוטב חלק.
מוסיפים פנימה את מיץ הרימונים, מרתיחים רתיחה קלה וטועמים. שופכים מעל לפטוצ'יני ומקשטים בגרעיני רימונים ועלי בזיליקום