סילבסטר קוקטייל wild berry
תיאור המתכון
קוקטייל wild berry במיוחד לסילבסטר באדיבות מוש בודניק, מסעדת סושיאל קלאב
מרכיבים
- 40 ג'ין
- 20 מיץ לימון
- 30 סירופ וניל
- 2 תותי שדה
- קאווה
אופן ההכנה
לקחת שייקר ובתוכו כותשים את התותים מוסיפים את הג'ין, מיץ לימון טרי, 30 סירופ וניל
לשקשק עם קרח ולהעביר לכוס מרטיני קרה לאחר סינון כפול ולסגור את הכוס עם קאווה משובחת.
הערות
באדיבות מוש בודניק, מסעדת סושיאל קלאב
המתכון באדיבות
|
מסעדת סושיאל קלאב
רוטשילד 45, תל אביב
הצג טלפון
053-8094813
|