מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סילבסטר קלמארי בפלאנצ'ה

סילבסטר קלמארי בפלאנצ'ה

תיאור המתכון

קלמארי בפלאנצ'ה עם סלט חמים של פול ירוק וטחינה

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים כף שמן זית במחבת (עדיף מחורצת) מוסיפים את הקלמארי וצורבים אותו.
במקביל, בקלחת קטנה מחחמים על אש נמוכה את הפול, הבצל, השום, החרדל, שמן הזית והלימון.
כשהקלמארי מוכנים מוסיפים אותם לקלחת, יחד עם הפיטרוזיליה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
הגשה:
בתחתית צלחת עמוקה מניחים את הטחינה , ומעליה את "סלט" הקלמארי והפול. מעטרים עם שמן זית.

הערות

באדיבות השף מיכאל גרטופסקי, מסעדת "הסושיאל קלאב"

המתכון באדיבות
מסעדת סושיאל קלאב רוטשילד 45, תל אביב הצג טלפון