מרק אטריות אודון
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
המרק הרשמי של החורף...
מתכון מאת השף דרור שושן לרשת ג'פניקה סושי בר
מרכיבים
- 1 ליטר מרק עוף בייתי נקי משמן
- 3 כפות מירין (יין אורז מתוק לבישול)
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף סוכר
- 1 כפית מלח
- רבע כפית אבקת דאשי
אופן ההכנה
להכניס לסיר 3 ליטר את כל המצרכים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ל5 דקות ולכבות את האש.
בסיר נפרד לבשל 250 גרם אטריות אודון יבשות (ניתן להשיג בחנויות עם מוצרים מהמזרח הרחוק)
לסנן את האטריות ולסדר ב4 קעריות מרק עמוקות
להוסיף את המרק החם מעל ולקשט בבצל ירוק קצוץ.
הערות
מי שרוצה לגוון אפשר להוסיף רצועות עוף צלוי או מטוגן בבלילת טמפורה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
המתכון באדיבות
|
מסעדת ג'פניקה רמת החייל
הברזל 32, רמת החייל, תל אביב
הצג טלפון
*3636
|