מרק קרם בטטה

מרק קרם בטטה

תיאור המתכון

מרק קרם בטטה

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים בסיר את השמן והחמאה ביחד.
מאדים בצל וגזר עד שהם נעשים שקופים ומוסיפים את הצ'ילי.
מוסיפים את הבטטה, וממשיכים לאדות במשך כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים את התימין, היין והמים הרותחים - עד שגובה המים יגיע לכ-20 ס"מ מעל הירקות.
מבשלים במשך כ-40 דקות, עד שכל הירקות מתרככים, ומוציאים את הצ'ילי (שימו לב: הקפידו להוציא ולזרוק את הצ'ילי לפני ריסוק הירקות).
מרסקים את כל המרכיבים באמצעות הבלנדר, עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה בשנית, בודקים ומתקנים טעמים, ומורידים מהאש.
אופן ההגשה: מגישים חם בתוספת תלתל צ'יפס בטטה או בצל ירוק.

הערות

באדיבות רשת ספגטים

המתכון באדיבות
מסעדת ספגטים נתניה גיבורי ישראל 17, יכין סנטר, נתניה הצג טלפון