לביבות תפוח אדמה וחציל קלוי
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון לביבות תפוח אדמה וחציל קלוי על האש
של השף מיקי סויסה ממסעדת לונה.
מרכיבים
- 4 י"ח תפו"א מגורד במגרדת
- 1 חציל קלוי על אש גלויה קלוף וקצוץ
- חופן בזיליקום טרי קצוץ
- 200 גרם גבינה בולגרית מגורדת
- 1 כוס קמח
- 3 ביצים טרופות
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מערבבים את תפו"א והחציל ביחד ומניחים בתוך מסננת ל-10 דקות.
מערבבים יחד עם שאר החומרים ומתבלים במלח פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט.
מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית ובעזרת שתי כפות מניחים מהמילוי ומשטחים מעט.
מטגנים עד להזהבה קלה ומעבירים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 5 דקות נוספות.
להגשה מפזרים מעל גבינת פרמז'ן מגורדת.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת לונה
כיכר החאן 1, אשקלון
הצג טלפון
08-6722220
|