מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> פטריית פורטובלו במילוי פטה כבד

פטריית פורטובלו במילוי פטה כבד

פטריית פורטובלו במילוי פטה כבד

תיאור המתכון

פטריית פורטובלו במילוי פטה כבד

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
צולים את הכבד, מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הכבד עוף והביצים הקשות מטגנים מעט ומוסיפים תיבול לפי הטעם: מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
טוחנים את התערובת עד לקבלת פטה כבד ומוסיפים את הסילאן.
לוקחים את הפטריות מורידים להם את הרגל ומנקים את דפנות הפטרייה, ממלאים פטריה במלית הפטה וסוגרים עם פטריה נוספת (כמו סנדביץ).
טורפים ביצה עם מעט מלח ופלפל שחור
טובלים את הפטרייה בביצה ולאחר מכן בתערובת פרורי הלחם, השומשום והקצח.
מטגנים בשמן עמוק ורותח למס' שניות ועד להזהבה.

בניית המנה:
מניחים במרכז הצלחת 2 פטריות ממולאות על מצע של סלט רענן ירוק ורצועות של צנונית, גזר ונבטי חמנייה.

בתאבון...

הערות

באדיבות השף אבי אביטן ל'נסיה' צומת ראם