תבשיל לחי עגל
תיאור המתכון
תבשיל לחי עגל עם גרגירי חומוס ופלפלים
מרכיבים
- 1 ק"ג בשר (ראש) לחי מבושל עד לריכוך וחתוך לקוביות 1+1 סמ'
- 1 כוס חומוס מושרה ומבושל עד לריכוך
- 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
- 2 פלפלים שושקה
- 1 צרור כוסברה
- 4 שיני שום
- 10 כפות שמן זית
- זרעי כמון וכוסברה (כתושים)
- 1 כף רסק עגבניות
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הפלפלים והשום במחבת עם מעט שמן.
מוסיפים את הרסק, גרגירי הכמון והכוסברה.
מוסיפים את הנוזל בו בושל הבשר ואת שאר המרכיבים.
מבשלים כחצי שעה, בודקים טעמים, ומשלימים את התיבול.
הערות
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf ב"שרתון" תל אביב
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|