Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עטיף בצק פילו במילוי בשר עגל

עטיף בצק פילו במילוי בשר עגל

עטיף בצק פילו במילוי בשר עגל

תיאור המתכון

(סיניה) עטיף בצק פילו במילוי בשר עגל, סוכר וקינמון מוגש עם סילן וטחינה גולמית (4 מנות).

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם מעט שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל הופך זהוב.
מוסיפים את הבשר, מטגנים, מפוררים תוך כדי טיגון ומוסיפים את שאר התבלינים.
מוציאים מהמחבת ומניחים במסננת לניקוז הנוזלים וצינון הבשר לטמפרטורת חדר.
פורסים 3 דפי פילו משומנים וחותכים באמצע הדף לאורך ולרוחב - ליצירת כ- 4 דפים בגודל שווה.
ממלאים את הבשר בדפי הפילו בצורת שק, ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס למשך כ-7 דקות (או עד שהפילו הופך לצבע זהוב).
מניחים בצלחת הגשה ויוצקים מעט טחינה גולמית ודבש סילן.

הערות

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf ב"שרתון" תל אביב.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון