טאג'ין דגים
- מתאים ל: 6 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
המתכון באדיבות השף גיא פרץ ממסעדת קונפי. מתכון מנצח במיוחד בתקופת החגים!
מרכיבים
- 6 יחידות דג דניס שלם נקי ללא סנפירים
- 2 פלפל צ'ילי אדום חריף חצוי ל-2
- 2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לרצועות עבות
- 10 שיני שום קלופות
- כוס עלי כוסברה חתוכים גס
- כוס עלי פטרוזיליה חתוכים גס
- 2 כפות פפריקה מרוקאית
- חצי כוס שמן זית
- לימון פרוס
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים מחבת רחבה עם שמן זית ומטגנים את הפלפלים והשום מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הלימון ואת התבלינים. מטגנים קלות ומוסיפים 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה. מעבירים את הרוטב לטאג'ין, מוסיפים את הדגים מכסים ואופים בתנור שחומם ל-220 מעלות לכ-רבע שעה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת קונפי
יפה נוף 111, חיפה
הצג טלפון
053-8094587
|