טאג'ין דגים

טאג'ין דגים

תיאור המתכון

המתכון באדיבות השף גיא פרץ ממסעדת קונפי. מתכון מנצח במיוחד בתקופת החגים!

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת רחבה עם שמן זית ומטגנים את הפלפלים והשום מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הלימון ואת התבלינים. מטגנים קלות ומוסיפים 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה. מעבירים את הרוטב לטאג'ין, מוסיפים את הדגים מכסים ואופים בתנור שחומם ל-220 מעלות לכ-רבע שעה.

המתכון באדיבות
מסעדת קונפי יפה נוף 111, חיפה הצג טלפון