מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סיגר פסטייה מרוקאית

סיגר פסטייה מרוקאית

תיאור המתכון

השף גיא פרץ ממסעדת קונפי, מפנק אותנו במתכון מרוקאי שבו כל העדות חושקות.

מרכיבים

אופן ההכנה

מכניסים את הפרגיות לסיר עם מים עד לכיסוי, יחד עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי, מרתיחים ומשאירים לבעבע למשך 20 דקות. מסננים.
מעבירים לקערה ומפוררים את הפרגיות לנתחים דקים.
מוסיפים את הבצל, הצימוקים, האגוזים, השקדים, הכוסברה והתבלינים ומערבבים.
פורשים עלי סיגר וממלאים במרכזו כ- 60 גרם מהמלית. מגלגלים, מדביקים בקמח ובמים ומהדקים היטב.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
בוזקים מעל אבקת סוכר וקינמון, ומגישים לצד קונפיטורה. רצוי קונפיטורת בצל או קונפיטורת עגבניות שרי.

המתכון באדיבות
מסעדת קונפי יפה נוף 111, חיפה הצג טלפון