קרפצ'ו אבוקדו ואנשובי עם בצל סגול, לימונים, עלי כוסברה וצ'ילי
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון זה באדיבות השף גיא פרץ ממסעדת קונפי. ניתן להגיש כפלטה מרכזית לשולחן, כמנות אישיות או כמנות פתיחה מעוצבות.
מרכיבים
- 2 אבוקדו בשלים (לא רכים מדי), פרוסים
- מיץ מלימון שלם
- קורט מלח גס
- קורט פלפל שחור, גרוס דק
- 3 כפות שמן זית
- להגשה:
- 2 כפות לימונים כבושים, קצוצים
- 1 בצל סגול קצוץ
- 1 קופסת אנשובי בשמן
- פלפל צ'ילי קצוץ
- עלי כוסברה במי קרח
אופן ההכנה
מניחים פרוסות אבוקדו דקות על צלחת שטוחה, מברישים במיץ לימונים, בוזקים במלח גס ופלפל שחור ומטפטפים מעל שמן זית.
מעטרים בלימונים כבושים, בצל סגול, אנשובי, צ'ילי ועלי כוסברה
הערות
מומלץ לפרוס את האבוקדו בעזרת קולפן ולסדרו על משטח ניילון נצמד באופן מהודק ויפה. כעט אפשר להעבירו אל צלחת ההגשה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת קונפי
יפה נוף 111, חיפה
הצג טלפון
04-8350806
|