מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פטריות ולבנה

פטריות ולבנה

תיאור המתכון

פטריות לוהטות בתיבול מזרחי מוגשות על נשיקות לבנה ופיתות זעתר קטנות.המתכון פשוט וטעים מאוד בייחוד בשל השילובים של המרכיבים.

מרכיבים

אופן ההכנה

קוצצים את הטימין דק מאוד, מעבירים אותו לשמן זית ביחד עם הפפריקה, המלח והפלפל. מכניסים את הפטריות לטיבול של השמן ואז לתנור ל-10 דק' בחום גבוהה. בינתיים מעבירים את הלבנה לשק זילוף, מזלפים את הלבנה לצלחת, מפזרים למעלה זעתר, שמן זית ומעט פפריקה. לאחר שהפטריות מוכנות, מניחים אותן מעל או בצד הלבנה. על הפיתות מורחים מעט שמן זית ופפריקה.

המתכון באדיבות
מסעדת פיצהל'ה רסט - טעימה איטלקית כנפי נשרים 13, ירושלים הצג טלפון