מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פסטה בלקנית

פסטה בלקנית

פסטה בלקנית

תיאור המתכון

פסטה איטלקית בניחוח יווני! השילוב בין המטבח האיטלקי ליווני במנה זו יצר פסטה קלילה ועדינה המתאימה לכל ארוחה. יש לעשות שימוש בחומרי גלם מצויינים ובאיכות גבוהה.
מנה המומלצת להגשה כמנת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים סיר עם מים חמים ומביאים לרתיחה. זורקים את העגבניות לסיר ומבשלים כדקה על מנת שיהיה ניתן להסיר את הקליפה בקלות. מעבירים את העגבניות לכלי עם מים קרים, מקלפים וחותכים לקוביות גסות.
הרוטב:
מחממים בסיר את שמן הזית, מוסיפים את השום והזיתים ומטגנים קלות כדקה עד להזהבה. מוסיפים את הרסק ואת העגבניות ומאדים.
מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים כעשרים דק'. מוסיפים את האורגנו, הבזיליקום והפלפלים הקלויים ומאדים עוד כחמש דק'.מגרדים את גבינת הפטה לרוטב ולאחר כדקה מוסיפים את הפסטה. מגישים חם.

המתכון באדיבות
מסעדת פיצהל'ה רסט - טעימה איטלקית כנפי נשרים 13, ירושלים הצג טלפון