מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק מלפפונים קר

מרק מלפפונים קר

מרק מלפפונים קר

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה, המנצח על Olive Leaf שבמלון "שרתון" תל אביב
סוגרים את יום כיפור

מרכיבים

אופן ההכנה

מכניסים לקערה גדולה את המלפפונים, השום הלחם הלבן, שמן זית, מלח, פלפל ומיץ הלימון.
מערבבים מעט ומכניסים למקרר למנוחה של שעתיים (כדי שכל הנוזלים מהמלפפון יצאו ויתמזגו עם שאר המרכיבים).
מעבירים למעבד מזון ומוספים יוגורט.
טוחנים עד לקבלת מרק ירקרק וחלק.
מוספים שמיר קצוץ ומגישים.

הערות

ניתן להוסיף למרק גם כמה קוביות קרח, על מנת שיהיה קר מיד לאחר טחינת המרכיבים