פאי ברווז

פאי ברווז

תיאור המתכון

NG חוגגת 8 שנים להיווסדה בסגנון ימי הביניים
ונותנת לכם מתכון ממדינה: אנגליה במאה ה: 16

מרכיבים

אופן ההכנה

טוחנים עם בצל ובמכתש (או במעבד מזון), להוסיף verjuice, ,להוציא את המוצקים, שומרים את הנוזל.
בתוך קערה גדולה, לערבב ברווז, מלח, פלפל, ציפורן, מוסקט, ואת נוזלי בצל ו verjuice להכניס את התערובת לתוך בצק הפאי ומפזרים פטרוזיליה וטימין. מכסים ואופים הקרום העליון ב 180C במשך כשעה, או עד נעשה זהוב
* Verjuice הוא פריט שקשה למצוא. תחליף טוב זה חומץ בן יין איכותי או כוס יין לבן מעורבב עם כף של מיץ לימון