מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> פלאן פאי אגסים ודבש לראש השנה

פלאן פאי אגסים ודבש לראש השנה

פלאן פאי אגסים ודבש לראש השנה

תיאור המתכון

פלאן פאי אגסים ודבש מאת מישל בן שטרית, שף ישרוטל המלך שלמה

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת מילוי קרם הוניל:
• להרתיח חלב עם סוכר ומקל וניל
• את הביצה לטרוף ולערבב עם הקונפלור
• להוסיף לחלב הרותח, להוסיף דבש ולערבב עד לקבלת סמיכות.

חומרים להכנת המנה:
250 גרם אגסים משומרים
150 גרם שמנת
50 גרם סוכר
2 יחידות ביצים
אופן הכנת המנה:
• לתוך התבנית עם הבצק יש לצקת את קרם הווניל, ולהניח מעל את האגסים, פרוסים לרבעים.
• את השמנת, הסוכר והביצים יש לערבב; ולצקת הכל מעל האגסים.
• יש לאפות במשך 45 דקות, בטמפרטורה של 180 מעלות.
• אפשר להגיש חם או קר.