מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש השנה: צלעות טלה ברוטב רימונים וג'ינג'ר

ראש השנה: צלעות טלה ברוטב רימונים וג'ינג'ר

ראש השנה: צלעות טלה ברוטב רימונים וג'ינג'ר

תיאור המתכון

מאת: השף מיקי סויסה מסעדת 'לונה' אשקלון

מרכיבים

אופן ההכנה

על גבי מחבת קולים את הפלפל הגרוס מעט ומוסיפים את הרימונים הג'ינג'ר והיין ומביאים לרתיחה .
מוסיפים את הסילאן הסוכר חום והתימין ומבשלים על אש נמוכה כ10 דקות עד לצמצום לדרגת רוטב סמיך.
את צלעות הטלה צורבים במחבת פסים או בתנור בחום של 200 מעלות למשך 7-10 דקות .
מסדרים את הצלעות בצלחת יוצקים מעל רוטב רימונים ומגישים .