מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > ראש השנה: מרק טפיוקה ודבש,תפוח עץ מקורמל וגרגירי רימון

ראש השנה: מרק טפיוקה ודבש,תפוח עץ מקורמל וגרגירי רימון

ראש השנה: מרק טפיוקה ודבש,תפוח עץ מקורמל וגרגירי רימון

תיאור המתכון

באדיבות משה בדישי, השף הראשי של רשת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה

"שיכרתו אויביך ושונאיך וכל מבקשי רעתינו"
שיסתלקו אויביך ושונאיך, אויבינו וכל מבקשי רעתינו"
שיתמו אויביך ושונאיך וכל מבקשי רעתינו"

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הטפיוקה: מרתיחים בסיר את הטפיוקה מים דבש וסוכר - עד לקבלת ג'לי. מוסיפים חלב קוקוס לדילול ומביאים לרתיחה קלה. מניחים את התערובת בצד.

הכנת תפוחי העץ: מחממים חמאה במחבת, מוסיפים את תפוחי העץ ומשחימים אותם על חום בינוני. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עד שהתפוחים רכים (במידה ויש צורך אפשר לדלל במעט מים). מניחים בצד.
אופן ההגשה: מוזגים לקערות אישיות ועמוקות את מרק הטפיוקה, מוסיפים פרוסות תפוחי עץ לכל קערה ומקשטים בגרגירי רימון.