ראש השנה: קבב דגים וויאטנמי
תיאור המתכון
באדיבות משה בדישי, השף הראשי של רשת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה
"שתתחדש עלינו שנה טובה ומתוקה כדבש"
"שנהיה מלאים מצוות כרימון"
מרכיבים
- 500 גרם דג לבן נטו(בורי או מושט)
- 1 ביצה
- 1 כף קורנפלור
- קורט מלח
- 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
- ¼ כוס מים
- 3 כפות רוטב דגים
- 2 כפות שמן צ'ילי
- ½ כוס כוסברה
- ½ כוס פטרוזיליה
- 2 שיני שום
אופן ההכנה
טוחנים את כל החומרים במג'ימיקס, וטועמים כדור לניסיון – אם יש צורך נא להשלים את הטעמים בטיבול.
מחממים מחבת גריל לחום גבוה, וצולים כ-2 דקות מכל צד.
מגישים לצד עלי חסה טריים ורוטב צ'ילי חריף.