מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש שנה: צ'אטני חבושים, עוף הודי ואורז לבן

ראש שנה: צ'אטני חבושים, עוף הודי ואורז לבן

ראש שנה: צ'אטני חבושים, עוף הודי ואורז לבן

תיאור המתכון

מכניסים קצת טעמים אסיאתיים לשולחן החג לראש השנה- באדיבות משה בדישי, השף הראשי של רשת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה

"שתהא שנה זו טובה ומתוקה ושיצאו חבושי עמך ישראל ממאסרם לאורה"

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת העוף: לערבב את כל החומרים ביחד ולמרוח היטב מכל צידי העוף, להשרות במקרר כשעתיים, לחמם תנור לחום של 180 מעלות צלזיוס ולצלות בתנור במשך כ-20 דקות. להפוך את העוף על בטנו ולצלות כ-20 דקות נוספות. אל תשכחו למזוג מהמרינדה על העוף כל 10 דקות.

הכנת הצ'טני: להניח בסיר את כל החומרים מלבד הכוסברה, ולבשל תוך כדי ערבוב על חום בינוני בערך כ-20 דקות - עד לקבלת מרקם של ריבה.להוסיף את הכוסברה בסוף הבישול.
הגשת המנה: להגיש לצד אורז לבן ולפרק את העוף בשולחן בידיים, ולמזוג מעט מהצ'אטני על העוף.