מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > ראש השנה: סלסלת קדאיף במילוי מוס לברק ערמונים

ראש השנה: סלסלת קדאיף במילוי מוס לברק ערמונים

ראש השנה: סלסלת קדאיף במילוי מוס לברק ערמונים

תיאור המתכון

באדיבות השף רפאל כהן, ממתחם "לוקא" לאירועי יוקרה בשרון

מרכיבים

אופן ההכנה

טובלים ומצפים את האטריות בחמאה
מכניסים את האטריות לתבניות אלומיניום קטנות - ליצירת צורה של סלסלה
מכניסים את הערמונים, השקדים והלברק למעבד מזון וטוחנים למוס חלק.
בסיום הטחינה מוסיפים את התבלינים ומוציאים לקערה.
ממלאים את סלסלת הקדאיף בעזרת כף במוס
מכניסים את הקדאיף לאפייה של 10 דקות בחום של 160 מעלות.
את המנה ניתן לקשט עם גרדת תפוז או גזר