מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

צ'יקן טיקה מסאלה

צ'יקן טיקה מסאלה

תיאור המתכון

באדיבות השף משה בדישי, ממסעדת "מינה טומי" בחיפה

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הרוטב: לאדות את הבצל בחמאה עד שקיפות,להוסיף שום, רסק, צ'ילי ועגבניות ולבשל דקה על חום בינוני תוך כדי ערבוב. להוסיף סוכר, שקדים שמנת ולבשל על חום בינוני כ-5 דקות או עד שהרוטב הצטמצם ב% 20 להוסיף תבלינים ומלח,אם הטעם חמוץ מדי אז להמשיך לבשל על חום נמוך כ-5 דקות נוספות.
הכנת המנה: לחמם ווק לחום גבוה,להוסיף 5 כפות שמן סויה ואת הפרגית,לערבב היטב ול"סגור" את הפרגית,להוסיף רוטב להנמיך לחום בינוני ולהמשיך לבשל תוך כדי ערבוב 5-7 דקות.

הערות

הגשה: למזוג לצלחות עמוקות ולהגיש עם אורז ולחם הודי.