מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> סירות חציל במילוי תבשיל עגבניות גריל וטלה

סירות חציל במילוי תבשיל עגבניות גריל וטלה

סירות חציל במילוי תבשיל עגבניות גריל וטלה

תיאור המתכון

מאת השף מיקי סויסה מסעדת לונה אשקלון

מרכיבים

אופן ההכנה

תחילה קולים את העגבניות על אש גלויה מסירים את הקליפה קוצצים ומניחים במסננת לחצי שעה.
מחממים סיר עם רבע כוס שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה ,מוסיפים את הסלרי העגבניות והשום מערבבים ומביאים לרתיחה .
מכניסים פנימה את בשר הטלה מתבלים במלח פלפל שחור גרוס וכוסברה טחונה ומבשלים על אש בינונית עד שצבעו של הבשר הופך לאפור .
מסירים מהאש מוסיפים כוסברה קצוצה מערבבים ומעבירים למסננת למשך כשעה .
את החצילים חוצים לשניים מורחים בשמן זית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות להזהבה קלה .
בעזרת כף מסירים את הליבה ומערבבים יחד עם מילוי הבשר .
ממלאים את סירות החציל במילוי הבשר ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות.