ראש השנה: שעועית ירוקה בדבש וצנוברים
תיאור המתכון
חברת "סנפרוסט" בשיתוף עם השפית
שי-לי ליפא, מציעים מתכונים חגיגיים וצמחוניים
מרכיבים
- 1 שקית שעועית עדינה שלמה מוקפאת 'סנפרוסט'
- (600 גרם)
- 2 כפות שמן קנולה
- 2 כפות דבש
- 2 כפות רוטב סויה 'אוליביה'
- 1 כף מיץ לימון
- 2 שיני שום, כתושות
- להגשה:
- 1/3 כוס צנוברים, קלויים
- 1 כף שומשום שחור
אופן ההכנה
1.מחממים מחבת גדולה או ווק על להבה בינונית-גבוהה, מוסיפים שמן קנולה ואת השעועית המוקפאת ומקפיצים כ-2 דקות.
2.מערבבים דבש, רוטב סויה, מיץ לימון ושום בקערית, יוצקים על השעועית ומקפיצים 8-6 דקות נוספות, עד שהשעועית מתרככת אך עדיין פריכה.
3.מסירים מהלהבה ומפזרים מעל צנוברים ושומשום.