מרק גספצ'יו מעגבניות שרי
- מתאים ל: 4-6 סועדים מנות
- זמן הכנה: שעה ורבע
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה, המנצח על Olive Leaf שבמלון "שרתון" תל אביב
מרכיבים
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 1 מלפפון קלוף וחתוך גס
- 2 שני שום קצוצות
- 2 פרוסות לחם לבן ללא החלק הקשה
- 1/2 ק''ג עגבניות שרי אדומות חצויות ל 2
- 3 כפות חומץ
- 1 כף מיץ לימון
- 1 פלפל אדום גמבה
- 1 כפית טבסקו
- 1/3 כוס שמן זית
- 1 כוס מיץ עגבניות
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים לקערה גדולה, מתבלים ומערבבים.
משאירים במקרר למשך שעה - על מנת שהטעמים יתמזגו.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. טועמים ומשלימים טעם אם נדרש.
מומלץ לסנן את המרק להשבחת המרקם (לא חובה).
מומלץ לתת למרק לשבת במקרר במשך 24 שעות על מנת לאפשר מיזוג מושלם של הטעמים.