מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> סלט קוסקוס קיצי עם דלעת, קולורבי, מוצרלה ושמן זית

סלט קוסקוס קיצי עם דלעת, קולורבי, מוצרלה ושמן זית

סלט קוסקוס קיצי עם דלעת, קולורבי, מוצרלה ושמן זית

תיאור המתכון

באדיבות השף תם קבלו, מסעדת Deca

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
מניחים את רצועות הקולורבי והדלעת בקערה, ובעזרת מסננת דקה מפזרים עליהם את אבקת הסוכר ומערבבים.
מוסיפים מעט מיץ לימון ונותנים לזה לעמוד 2-3 דקות.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים, כולל את הקוסקוס, לקערה.
מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל; מערבבים ומגישים.