קרם יוגורט על אפרסקים מבושלים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קרם יוגורטים על אפרסקים מבושלים מתפריט הקיץ של מסעדת מאראבו
מרכיבים
- 2 אפרסקים, שטופים וחתוכים לרבעים
- מקל קינמון
- 2 כפות סוכר חום
- 1 גביע יוגורט לבן
- 1 כפית אבקת סוכר
- גרירת לימון מ-1/2 לימון
- 8 יחידות דובדבנים טריים
אופן ההכנה
מבשלים את האפרסקים ומקל הקינמון במים והסוכר כחצי שעה. מניחים בצד להתקרר. חותכים את האפרסקים לקוביות. מקציפים את היוגורט, אבקת הסוכר וגרירת הלימון במיקסר, עד לקבלת מרקם קרמי ואוורירי.
הרכבת המנה:
בכוס מרטיני מניחים את האפרסקים המבושלים. מעל מזליפים את קרם היוגורט. מקשטים בדובדבנים, אפשר להוסיף מקרונים לקישוט
המתכון באדיבות
|
מסעדת מאראבו
אבא הילל 14, רמת גן
הצג טלפון
03-6036666
|