מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פטוצ'יני שעועית שחורה

פטוצ'יני שעועית שחורה

תיאור המתכון

באדיבות השף קים נווה, ''קפה רינגלבלום''.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. יש להשרות את השעועית כ- 12 שעות המים פושרים
2. לבשל את השעועית על אש קטנה למשך 3 שעות, כאשר היא מכוסה במים לכל אורך הבישול.
3. במקביל יש לחלוט את העגבניות, לקלפן (מים רותחים) ולחתוך אותן לקוביות קטנות.
4. לבשל את הפסטה כ-5-6 דקות במים רותחים.
5. לחמם שמן זית בסיר, ולטגן קלות את שיני השום חצויים לשניים.
6. להוסיף לסיר את קוביות העגבניות החתוכות, מלח ים, פלפל שחור גרוס גס ועלי זעתר טריים, ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה, תוך ערבוב, עד קבלת מרקם סמיך.
7. להוסיף סוכר לפי הטעם ע''מ להמתיק את חמיצות העגבניות
8. להוסיף לסיר הרוטב את השעועית המבושלת, לאחר סינונה מן המים, ואת הפסטה, לאחר הבישול.
9. לחלק את המנות לצלחות הגשה יפות, לגרד גבינה בולגרית ועלי נענע קצוצים מעל כל מנה
ובתאבון!!!!