שבועות: מוס יוגורט פרג
תיאור המתכון
מתכון באדיבות SWEETARTS
מרכיבים
- 200 גר' יוגורט עיזים פרג – של משק יעקבס
- 40 גר' אבקת סוכר
- 5 גרם ג'לטין
- 250 גר' שמנת מתוקה
- ציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מרככים את הג'לטין ב-35 גר' מים.
מקציפים את השמנת המתוקה ושומרים בקירור.
מערבבים את היוגורט ואבקת הסוכר.
ממיסים את הג'לטין במיקרוגל למספר שניות בלבד ומערבבים יחד עם היוגורט ואבקת הסוכר.
מקפלים בעדינות את השמנת המתוקה יחד עם תערובת היוגורט ואבקת הסוכר עד קבלת תערובת הומוגנית ויוצקים לכוסות.
לקרר היטב.
לציפוי: מחממים שמנת עד לרתיחה ויוצקים מעל השוקולד. מערבבים עד קבלת מרקם הומוגני, מניחים בצד ומקררים מעט.
יוצקים ציפוי דק על גבי המוס.