עצמאות: שיפודי ירקות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
שיפודי ירקות עשירים להכנה על הגריל באדיבות השף איציק ברק
מרכיבים
- 4 קישואים חתוכים לקוביות בגודל בינוני
- 4 בצלים סגולים מקולפים מקליפתם וחתוכים לשישיות
- 2 גמבות אדומות חתוכות לקוביות
- 2 פלפלים צהובים חתוכים לקוביות
- 2 כפות שמן זית כתית
- 6 עלי ריחן קצוץ
- 1 שן שום כתושה
- מלח
- פלפל
- שיפודי עץ או מתכת
אופן ההכנה
מניחים את הירקות בתוך קערה, מוסיפים את שמן הזית, את עלי הריחן הקצוצים ואת השום הכתוש, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומתחילים לשפד על שיפוד, כך שנוצר שיפוד צבעוני. מניחים על המנגל לפרק זמן של -כ3 דקות מכל צד ומגישים.