עצמאות: סלט טבולה קוסקוס ליום העצמאות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
סלט טבולה קוסקוס עם מבחר סוגי ירק, רימונים ואגוזי פקאן מסוכרים. באדיבות השף תם קבלו למסעדת דקה, תל אביב
מרכיבים
- 200 גר' קוסקוס
- צרור כוסברה קצוץ דק
- צרור פטרוזיליה קצוץ דק
- 1/2 צרור נענע קצוץ דק
- 1/2 צרור שמיר קצוץ דק
- 1/2 צרור סלרי קצוץ דק
- מעט צ'ילי חריף קצוץ דק (למי שלא אוהב לא חובה)
- קליפה מחצי תפוז - בלי הלבן, קצוצה דק (או מגורדת)
- 2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
- 1 רימון אדום מקולף
- 50 גר' פקאן מסוכר (אפשר גם לא מסוכר)
- מיץ לימון
- שמן זית
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי השקית, מערבבים את כל המרכיבים בקערה, ומתבלים לפי הרגש.
המתכון באדיבות
|
מסעדת דקה
התעשייה 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5629900
|