סלט טבולה קוסקוס עם מבחר סוגי ירק, רימונים, ואגוזי פקאן מסוכרים
- מתאים ל: 4-6 סועדים מנות
- זמן הכנה: 25 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף תם קבלו, מסעדת Deca.
מרכיבים
- 200 גר' קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
- צרור כוסברה קצוץ דק
- צרור פטרוזיליה קצוץ דק
- 1/2 צרור נענע קצוץ דק
- 1/2 צרור שמיר קצוץ דק
- 1/2 צרור סלרי קצוץ דק
- מעט צ'ילי חריף קצוץ דק (למי שלא אוהב לא חובה)
- קליפה מחצי תפוז - בלי הלבן, קצוצה דק (או מגורדת)
- 2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
- 1 רימון אדום מקולף
- 50 גר' פקאן מסוכר (אפשר גם לא מסוכר)
- מיץ לימון
- שמן זית
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
• מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי השקית.
• מערבבים את כל המרכיבים בקערה, ומתבלים לפי הרגש.