מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט תפוחי אדמה, פלפל חריף ושום

סלט תפוחי אדמה, פלפל חריף ושום

סלט תפוחי אדמה, פלפל חריף ושום

תיאור המתכון

סלט תפוחי אדמה, פלפל חריף ושום עם גרגרי חרדל וזרעוני קימל

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפה במי מלח עד שהם מתרככים, אך לא יותר מדי. קולפים וחותכים לקוביות גדולות. מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם מכניסים לתוכו את גרגרי החרדל, הקימל, הפלפל הגרוס, גרעיני החמנייה ואת השומשום. מוסיפים כורכום, קליפת לימון ומיץ לימון ומבשלים 2 דקות. מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ויוצקים עליהם את התערובת. מוסיפים שמן זית ופלפל אדום חריף. מערבבים, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.