Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> לביבות תפוחי אדמה ושמנת חמוצה

לביבות תפוחי אדמה ושמנת חמוצה

לביבות תפוחי אדמה ושמנת חמוצה

תיאור המתכון

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות שמומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מומלץ לטחון את תפוחי האדמה, את הבצל ואת השום במטחנת בשר. אם אין, ניתן לגרד על מגרדת דקה. מוסיפים את הביצים ואת הקמח ומערבבים עד שאין יותר גושים. מתבלים במלח ובפלפל. שמים שמן במחבת בגובה של כ-1 ס"מ. מטגנים עד לקבלת צבע שחום. מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.