לביבות תפוחי אדמה ושמנת חמוצה
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות שמומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.
מרכיבים
- 6 תפוחי אדמה
- 2 בצלים
- 2 שיני שום
- 2 ביצים
- 5 כפות קמח (אפשר גם קמח מצה)
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
מומלץ לטחון את תפוחי האדמה, את הבצל ואת השום במטחנת בשר. אם אין, ניתן לגרד על מגרדת דקה. מוסיפים את הביצים ואת הקמח ומערבבים עד שאין יותר גושים. מתבלים במלח ובפלפל. שמים שמן במחבת בגובה של כ-1 ס"מ. מטגנים עד לקבלת צבע שחום. מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.