מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > טארט טאטן - מהכתבה "מתכוני צנע" שהתפרסמה במעריב

טארט טאטן - מהכתבה "מתכוני צנע" שהתפרסמה במעריב

טארט טאטן - מהכתבה "מתכוני צנע" שהתפרסמה במעריב

תיאור המתכון

המתכון באדיבות מסעדת קימל

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להשרות את פרוסות הלחם עם הביצים, 2 כוסות חלב ו-30 ג' סוכר במשך 15 דק' עד שיספגו את הנוזלים.
2. לטגן את פרוסות הלחם עם 40 ג' מרגרינה עד להזהבה.
3. לקלוף את התפוחים ולחתוך לאורך התפוח לפרוסות דקות.
4. להמיס את הסוכר שנותר במחבת על אש נמוכה עד לקבלת קרמל.
5. להוריד מהאש ולסדר את פרוסות התפוחים במחבת על קרמר הסוכר בצורה אחידה (במעגל, שורות או בצורת פרח) ומעל התפוחים להניח את פרוסות הלחם המטוגנות ולטפטף את החלב הנותר.
6. להכניס את המחבת לתנור בחום בינוני למשך 10 ד'.
7. להגשה: להוציא מהתנור, להפוך על צלחת הגשה כך שהתפוחים מעל ולהגיש חם או קר.