מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> מתכון לפסח בראוניס שוקולד - כשר לפסח של מיקי שמו

מתכון לפסח בראוניס שוקולד - כשר לפסח של מיקי שמו

מתכון לפסח בראוניס שוקולד - כשר לפסח של מיקי שמו

תיאור המתכון

באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו הקונדיטוריה"

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים חמאה, שוקולד ונס קפה.
מקציפים 5 ביצים ו-1 כוס סוכר לקצף בהיר ומבריק.
מוסיפים אליהם את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח מצה ואבקת האפייה.
אופים בתבנית ביתית ב- 170 מעלות כ-35 דקות.
מצננים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה ופורסים לקוביות.
ניתן לשלב 100 גר' אגוזים קצוצים גס על הבראוניס לפני הכנסת התבנית לתנור.