מתכון לפסח בראוניס שוקולד - כשר לפסח של מיקי שמו
- מתאים ל: 10 סועדים מנות
- זמן הכנה: שעה וארבעים
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו הקונדיטוריה"
מרכיבים
- 100 חמאה
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 כפית נס קפה
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח מצה
- 1 כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה
ממיסים חמאה, שוקולד ונס קפה.
מקציפים 5 ביצים ו-1 כוס סוכר לקצף בהיר ומבריק.
מוסיפים אליהם את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח מצה ואבקת האפייה.
אופים בתבנית ביתית ב- 170 מעלות כ-35 דקות.
מצננים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה ופורסים לקוביות.
ניתן לשלב 100 גר' אגוזים קצוצים גס על הבראוניס לפני הכנסת התבנית לתנור.