מקאקה - סלמון ברזילאי
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 60 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למקאקה - סלמון ברזילאי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 ק"ג פילה דג סלמון טרי (חתוך ל-6 נתחים)
- 3 שיני שום מעוכות
- 4 כפיות מיץ לימון
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן וזית
- כוס בצל קצוץ
- רבע כוס בצל ירוק קצוץ
- 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 2 כוסות עגבניות טריות קלופות וקצוצות
- 1 זר כוסברה קצוץ
- פחית 330 מ"ל חמאת קוקוס
- מחבת עם מכסה
אופן ההכנה
לערבב בקערה מחצית מכמות השום, כל מיץ הלימון ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם. לקחת מחבת עם מכסה, לצפות את המחבת בשמן זית ולחם מעל אש בינונית, להוסיף את הבצל הקצוץ ויתרת השום עד ריכוך.
להוסיף את הפלפלים ולטגן עד ריכוך, להוסיף עגבניות, בצל ירוק ולתבלן במלח ופלפל לפי הטעם.
לכסות ולבשל 5 דקות מעל אש בינונית.
לערבב פנימה חצי מכמות הכוסברה, להוציא חצי מהתערובת ולרפד את תחתית המחבת בחצי הנותר בה כמצע לדג.
להניח את רצועות הדג על המצע ולכסותן בתערובת שהוצאנו.
שפכו את חמאת הקוקוס על הדג והירקות, להביא לרתיחה, להוריד לאש נמוכה ולכסות.
להניח להתבשל במשך 15 דקות, להסיר את המכסה, לקשט במעט כוסברה ולהגיש.
המתכון באדיבות
|
מסעדת פאפאגאיו- ירושלים
יד חרוצים 3, תלפיות, ירושלים
הצג טלפון
053-8094503
|