מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק לחם - מהכתבה "מתכוני צנע" שהתפרסמה במעריב

מרק לחם - מהכתבה "מתכוני צנע" שהתפרסמה במעריב

מרק לחם - מהכתבה "מתכוני צנע" שהתפרסמה במעריב

תיאור המתכון

המתכון מהכתבה ''מתכוני צנע'' שהתפרסמה במעריב
באדיבות השף מנה שטרום

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים בשומן את השום או את הבצל. מוסיפים את העגבניות ואת המלח ומבשלים כחמש דקות. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה.
בינתיים משרים את הלחם במים, סוחטים היטב ומוסיפים למרק. מערבבים היטב עד שהלחם סופג את הנוזלים.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, ואם יש-שמן זית, והרבה.