מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון נועז ומפתיע עם מרק חלב קוקוס וסורבה לבחירה באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf.
מרכיבים
- 2 פחיות חלב קוקוס (850 מ"ל)
- 2/3 כפית זנגוויל טרי קצוץ
- 1 כוכב אניס
- קורט קינמון
- 1 כפית דבש
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר את כל החומרים.
מצננים ומעבירים לצלחת ההגשה.
מוסיפים כדור סורבה פסיפלורה מעל
טיפ: ניתן להחליף את סורבה הפסיפלורה עם כל סורבה אחר: פירות יער, אוכמניות או מרולה (פרי אפריקאי).
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|