Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עצמאות: שיפודי פרגיות וירקות בסומק ובצל

עצמאות: שיפודי פרגיות וירקות בסומק ובצל

עצמאות: שיפודי פרגיות וירקות בסומק ובצל

תיאור המתכון

השף צ'רלי פדידה, המנצח על המטבחים במלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf מציג מתכון גורמה מובחר לחג.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משפדים את העוף על שיפוד ברזל עם חתיכות הירקות: עגבניות, פלפל ובצל (אם משתמשים בחזה אווז משפדים גם אותו).
2. מכינים בקערית מרינדה עם סומק, שמן זית, חומץ מלח ופלפל לפי הטעם.
3. משרים את השיפודים במרינדה למשך 30 דקות במקרר.
4. מחממים תנור ל 200 מעלות.
5. צולים במחבת פסים את השיפודים למשך דקה, ומכניסים לתנור החם למשך 10 דקות.
6. מומלץ להגיש עם סלט טאבולה או סלט עגבניות פיקנטי.
7. מערבבים את כל החומרים של הסלט טאבולה ביחד ומגישים לצד השיפודים

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון