מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> צלע טלה אפוי בתנור עם ירקות אפויים

צלע טלה אפוי בתנור עם ירקות אפויים

צלע טלה אפוי בתנור עם ירקות אפויים

תיאור המתכון

לקראת סעודות החג בפסח מציג השף צ'רלי פדידה, המנצח על המטבחים במלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf את מתכון גורמה מובחר לחג.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת עם שמן זית, צורבים את הטלה מכל צדדיו, ממליחים ומפלפלים (מומלץ לטגן עד לדרגת עשייה מדיום).
2. מתבלים את הירקות במלח, פלפל תימין קצוץ ואורגנו טרי.
3. מכניסים את הטלה והירקות לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, למשך 7-5 דקות (בהתאם לגודל נתחי הטלה).

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון