מתכון לפסח: בראוניס שוקולד - כשר לפסח
- זמן הכנה: 50 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו הקונדיטוריה"
מרכיבים
- * 100 חמאה
- * 200 גרם שוקולד מריר
- * 1 כפית נס קפה
- * 5 ביצים
- * 1 כוס סוכר
- * 1 כוס קמח מצה
- * 1כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה
ממיסים חמאה, שוקולד ונס קפה.
מקציפים 5 ביצים ו-1 כוס סוכר לקצף בהיר ומבריק.
מוסיפים אליהם את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח מצה ואבקת האפייה.
אופים בתבנית ביתית ב- 170 מעלות כ-35 דקות.
מצננים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה ופורסים לקוביות.
ניתן לשלב 100 גר' אגוזים קצוצים גס על הבראוניס לפני הכנסת התבנית לתנור.