מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים ל ממרחים ורטבים > תחליף כבד - מהכתבה "מתכוני צנע" שהתפרסמה במעריב

תחליף כבד - מהכתבה "מתכוני צנע" שהתפרסמה במעריב

תחליף כבד - מהכתבה "מתכוני צנע" שהתפרסמה במעריב

תיאור המתכון

מתכון מהכתבה ''מתכוני הצנע'' שהתפרסמה במעריב

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את החציל לפרוסות דקות, טובלים בבלילה של קמח וביצה אחת ומטגנים. מבשלים את הביצה השנייה. מערבבים את החצילים המטוגנים עם הביצה הקשה לעיסה. אפשר לטחון יחד במכונת בשר. מוסיפים מלח.

תגובות

  1. navu navu נהדר חיתור (15/05/2004 13:51:00)