מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> יקיטורי אנטריקוט ברוטב טריאקי

יקיטורי אנטריקוט ברוטב טריאקי

יקיטורי אנטריקוט ברוטב טריאקי

תיאור המתכון

באדיבות השף משה בדישי, מסניף הדגל של Minna Tomei במרכז קסטרא בחיפה

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת רוטב הטריאקי: בסיר, שמים את כל החומרים ומביאים לכדי רתיחה. מנמיכים לאש בינונית ומבשלים 30-20 דקות. ניתן להסמיך את הרוטב בבלילת קורנפלור ביחס של 80 גרם קורנפלור וחצי כוס מים (125 מ"ל)
משטחים את פרוסות הסינטה בעזרת פטיש שניצלים, עד לעובי של כחצי ס"מ
חותכים כל אחת מהפרוסות לרוחב, ובמרכז הפרוסה מניחים את הבצל. מגלגלים את הבשר מסביב לבצל, עד שנוצר מעין בשר ממולא, וחוזרים על הפעולה בשנית
משפדים את הבשר על המקלות, בעזרת 3-2 חתיכות על כל שיפוד ובין הבשר משחילים עגבניות שרי ובצל סגול
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומניחים את היקיטורי אנטריקוט במרינדה ל-20 דקות לערך, כדי שיספוג את הטעמים
מחממים מחבת פסים מברזל עם מעט שמן או גריל פחמים לחום גבוה, וצולים את השיפודים במשך כעשרים שניות מכל צד - תוך כדי הברשה בלתי פוסקת של רוטב הטריאקי