מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טארט פרג וחלבה

טארט פרג וחלבה

תיאור המתכון

באידבות מיקי בן שמו,קונדיטור ראשי של רשת "שמו הקונדיטוריה"

מרכיבים

אופן ההכנה

לבצק: בקערה, מעבדים חמאה עם אבקת סוכר וקורט מלח. מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שנבלעת בתערובת. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לעבד עד לאיחוד. מרדדים את הבצק לעובי עד 1/2 ס"מ ומכניסים לתבנית הפאי.
למלית פרג: מקציפים את כל החומרים לתערובת קרמית.
קוצצים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בתחתית הפאי.
ממלאים את הפאי עם החלבה בקרם פרג עד 3/4 גובה.
אופים בתנור בחום של °175 צלזיוס במשך כ-25 דקות ומקררים בטמפ' החדר.
בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.

הערות

* קוטר תבנית: 26-24 ס"מ